2011-10-13 13:26:56• hírek • (x)

Űrbéli sárkányok és latin ritmusok

A nagykárolyi Fashion & Caffe változatos programokkal jelentkezik ezen a hétvégén is. Október 14-én és 15-én különböző tematikájú estekre hívja a nagyérdeműt a kávézó.

Október 14-én, pénteken 20 órai kezdettel kerül sor egy nem mindennapi művészi, kulturális eseményre. Az előadás 60 percet ölel fel és román nyelven zajlik. A produkciót rövid kisfilmekkel is színesebbé teszik az előadók. A mű címe: Zmeiada spațială, amely Mircea Cărtărescu Enciclopedia zmeilor című műve lapján készült. Az előadók bátran ajánlják minden korosztálynak, 9 évesektől egészen a 99 éves örökifjakig. Továbbá garantálják a felhőtlen szórakozást és az önfeledt nevetést. A művészek elmondása szerint az előadás leforgása alatt minden kedves jelenlevő önkéntelenül megválaszolja a kérdést, hogy „Hiszünk-e még a mesékben, tündérmesékben?" A Zmeiada spațială című előadásra a belépő csekély 10 lejbe kerül.

A szombat esti program legjobb jelzői a heves vérmérséklet, ritmusos dallamok és pörgős zenék. Október 15-én 20 órakor kezdetét veszi a Salsa & Bachata Night. A latin hőmérséklet megteremtése érdekében jelen lesz a Nagykárolyi Kulturális Központ több táncosa is. A pörgő ritmusok érdekében a kávézó kissé átalakul, így helyet biztosít a tánc szerelmeseinek a kibontakozásra.

A Salsa & Bachata Night nevű rendezvényre a belépés ingyenes.

A kávézó szeretettel várja a programokra a nagyérdeműt, hiszen értűk szervezte a különböző tematikájú esteket!


A plakát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: